كانولا بخريد سالم بمانيد

توضيحاتي از انواع روغن هاي باكيفيت گياهي

كانولا بخريد سالم بمانيد

۴۳ بازديد

روغن كانولا برند طاروميس يكي از روغن هاي بسيار سالم گياهي حساب مي شود زيرا فاقد كلسترول ، چربي هاي ترانس و اشباع كم است و حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 است كه همه آنها براي سلامت قلب مفيد هستند. اين فقط مزاياي سلامتي نيست كه به اين روغن كمك كرده است تا يكي از محبوب ترين روغن ها شود و به طور منظم استفاده شود. روغن كانولا عطر و طعم خنثي دارد و ميزان دود زياد آن ، آن را براي انواع تكنيك هاي پخت و پز از جمله طبخ و سرخ كردن در تابه مناسب كرده است.

اما چرا روغن كانولا؟

يك دليل بسيار مهم وجود دارد و آن هم اين است كه حجم چربي روغن كانولا در مقايسه با چربي روغن جامد،كمتر است همچنين بسيار سالم تر است، زيرا روغن كانولا سرشار از “چربي هاي خوب” و “چربي هاي بد” كمتري مي باشد. كانولا كمترين ميزان چربي اشباع شده را در بين تمام روغنهاي گياهي را داراست كه باعث مي شود روغن كانولا عضو جداناشدني در رژيم غذايي سالم روزانه باشد.تحقيقات نشان مي دهد كساني كه به مدت چهار هفته روزانه روغن گياهي كانولا مصرف كرده اند، توانسته اند 1.6 درصد از چربي شكم خود را كاهش دادند پس نتيجه ميگيريم روغن كلزا بسيار مناسب رژيم غذايي مي باشد.
انيستيتو سرطان آمريكا:گزارشي داد كه ويتامين E مي تواند به جلوگيري از  رشد سلولهاي سرطاني پروستات و تومورها كمك كند. روغن كانولا همچنين منبع اسيدهاي چرب امگا 3 است. روغن كم سديم و كلسترول است و مي تواند به عنوان يك جايگزين سالم براي كره استفاده شود. هنوز هم مانند همه چربي ها و روغن ها بايد كم مصرف شود.
 
ارزش غذايي روغن گياهي كانولا
جدول اطلاعات تغذيه اي زير توسط USDA براي 1 قاشق غذاخوري (14 گرم) روغن كانولا مي باشد:
كالري: 124
چربي: 14 گرم
سديم: 0
كربوهيدرات ها:0
فيبر: 0
قند: 0
پروتئين: 0
يك قاشق غذاخوري (15 ميلي ليتر) روغن كانولا:
ويتامين E:دوازده درصد
ويتامين K:دوازده درصد
جالب است بدانيد كه هيچ كربوهيدراتي در روغن گياهي كلزا وجود ندارد، و حتي بار گليسمي روغن كانولا صفر مي باشد.
اجازه دهيد با خواص اين روغن آشنا شويم :روغن گياهي كانولا (كلزا) مناسب براي پخت و پز عاليروغن كانولا با وجود عطر مناسب و دود زياد و بافت صاف ، يكي از بهترين روغن هاي پخت و پز مي باشد،مي توانيد از آن در تعدادي از ظروف و روش هاي پخت و پز استفاده كنيد ، مانند:
• مناسب براي سرخ كردن ، كباب كردن ، و پخت

• در انواع سس سالاد

• براي پوشاندن قابلمه هاي خود براي پخت نچسب

• جايگزين چربي هاي جامد
خداحافظي با كلسترول

با مصرف روغن كانولا اصل با كلسترول بالا خداحافظي كنيد،اكثر بزرگسالان از مشكلات كلسترول بالا به دليل عدم رعايت يك رژيم غذايي مناسب رنج مي برند،اما روغن كلزا به دليل عدم داشتن كلسترول جز آندسته از روغن هايي مي باشد كه داراي كمترين چربي اشباع مي باشد،به همين دليل از به وجود آمدن گرفتگي رگ هاي عروقي بسيار ميتواند موثر باشد.
افزايش سطح انرژي با مصرف روغن گياهي كلزا

در روغن گياهي كانولا به دليل وجود مقدار كم كلسترول و مقدار زياد آنتي اكسيدان هاي مهم مي تواند به سرعت متابوليسم بدن كمك به سزايي كند و در نتيجه بدن شما خسته نخواهد شد و انرژي شما با گردش خون ضعيف در شريان ها و يا فشار خون بيش از حد در سيستم قلبي عروقي بدن هرگز كاهش نمي يابد.
استفاده از روغن گياهي كلزا خطر سرطان را كاهش مي دهد

به دليل وجود آنتي اكسيدان روغن كلزا مانند ويتامين E ،باعث مي شود بدن در برابر بيماري سرطان بيمه شود،همچنين راديكال هاي آزاد مضر در بدن به مرور باعث جهش سلول هاي سالم به سلول هاي سرطاني مي شوند، ويتامين E موجود در روغن گياهي كلزا مي تواند در پيشگيري از ابتلا به سرطان را تا حد زيادي موثر باشدحتي اگر در حال حاضر تحت تأثير سلولهاي سرطاني قرار گرفته باشيد روغن كانولا به كاهش و تكثير آن موثر مي باشد ، بنابراين به در پيشگيري و درمان سرطان بسيار مفيد مي باشد.
برخلاف روغن زيتون در دماي بالا سمي نمي شود

گاها روغن گياهي كلزا با روغن زيتون مقايسه مي شود اما جداي از اينكه ممكن است هر دو به تنهايي فوايد سلامتي داشته باشند ، اما روغن كانولا به دليل بالاتر بودن نقطه دود، براي پخت و پز بهتر مي باشد،ابن به اين معنا مي باشد كه روغم كانولا در مقايسه با روغن زيتون ، بدون سمي شدن مي تواند در پخت و پز دماي بالاتر مقاومت كند.
سلامت پوست را تضمين و از پيري زودرس جلوگيري مي كند

جالب است بدانيد يك وعده روغن گياهي كانولا يا كلزا منبع خوبي براي دريافت ويتامين E مي باشد، يك آنتي اكسيدان برنامه غذايي مناسب است كه در رژيم هاي غذايي بسياري از آمريكايي ها وجود ندارد. به علاوه ، افزودن چربي و روغن مانند روغن كانولا به سبزيجات و يا سالاد به جذب ويتامين هاي محلول در چربي بسيار موثراست.
روغن گياهي كانولا روغن بدون بو

اكثرا در آشپزخانه هنگام طبخ غذا مشكلاتي كه وجود دارد با بوي روغن در حسن پخت و پز مي باشد و بود برخي از روغن ها نيز ميتواند آلرژي زا باشد اما طبخ غذا با روغن كانولا براي افرادي كه حساس هستند مناسب مي باشد،دود زياد روغن كانولا باعث جلوگيري از بو گرفتن آشپزخانه شما در حين پخت و پز مي شود بنابراين مي توانيد از بوي ديگري كه دستور العمل هاي شما ارائه مي دهد لذت ببريد
جايگزين مناسب براي ديگر روغن ها

 روغن گياهي كلزا يك روغن با طعم خنثي، يك انتخاب مناسب و جايگزين سالم تري براي روغن هاي نباتي يا ذرت مي باشد كه از نقطه دود زيادي برخوردار مي باشد به همين دليل براي غذاهايي كه براي پخت و پز به حرارت زياد روغن نياز دارند بسيار مناسب مي باشد. استفاده از كلزا به جاي كره به كاهش چربي اشباع شده كمك به سزايي مي كند و عطر و طعم سبك آن در طعم و مزه اختلال ايجاد نمي كند،مخصوصا براي افرادي كه از عطر و مزه ي روغن در غذا خوششان نمي آيد،كانولا همچنين مي تواند با ديگر روغن ها مانند روغن زيتون مخلوط شو، سعي كنيد هميشه در انتخاب روغن گياهي كانولا مناسب دقت لازم را به عمل بياوريد.

روغن كانولا سرشار از ويتامين دي و اي هست همچنين براي پوست،مو،قلب،مغز و استخوانهاي بدن بسيار مفيد است.با اينكه اين روغن ممكن است نكراني هاي ايجاد كند اما منبع موثقي در اينكه تهيه روغن كلزا طاروميس مضر است وجود ندارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.